Παναθηναϊκός: Εκτός ο Νέντοβιτς με Μπαρτσελόνα - Λίγες ελπίδες ο Παπαπέτρου

Δεν προπονήθηκαν σήμερα (1/3) οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Νέντοβιτς με Μπαρτσελόνα - Λίγες ελπίδες ο Παπαπέτρου

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και τέθηκε νοκ άουτ για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (2/3, 21:00). Το ίδιο ισχύει και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου αν και ο αρχηγός θα δοκιμάσει ξανά αύριο (2/3) το πρωί.

Ο Όντεντ Κάτας δήλωσε για τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα: «Σιγά σιγά νιώθουμε καλύτερα. Χθες ο Ιωάννης Παπαπέτρου χτύπησε λίγο, δεν είναι τόσο σοβαρά βέβαια. Είναι όμως σημαντικός για εμάς, ειδικά τώρα που μας λείπουν παίκτες. Δεν είναι τόσο εύκολο με τόσο πιεσμένο πρόγραμμα. Σταδιακά όμως νιώθουμε όλοι καλύτερα».

Για την Μπαρτσελόνα είπε: «Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό, με διαφόρων ειδών άμυνες. Έχει πολλά επιθετικά όπλα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο γήπεδο επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ και να αποφύγουμε να δεχθούμε κάποιους εύκολους πόντους από τέτοιες καταστάσεις. Να αμυνθούμε στο low post σωστά. Έχουμε μόνο μια προπόνηση για να δουλέψουμε σε όλα αυτά και να προετοιμάσουμε το πλάνο μας».

Για τον Χεζόνια τόνισε: «Μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, θα παίξουμε με διαφορετικές πεντάδες. Αντιμετωπίσαμε επιθετικά προβλήματα στον προηγούμενο αγώνα της Euroleague, ελπίζω πως τώρα θα είμαστε καλύτεροι στην εκτέλεση. Βλέπουμε πόσο θα βοηθήσει σε αυτό ο Μάριο (Χεζόνια). Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στη διοργάνωση, ειδικά όταν απέναντί σου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας