Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης στην κορυφή της EuroLeague στα δίποντα (pic)

Ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην Euroleague, «πιάνοντας» τον Άντε Τόμιτς.

Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης στην κορυφή της EuroLeague στα δίποντα (pic)

Ακόμα μία κορυφή κατακτήθηκε από τον Γιώργο Πρίντεζη! Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην Euroleague, πιάνοντας τον Άντε Τόμιτς.

Ο Πρίντεζης στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, έφτασε στα 1.137 εύστοχα δίποντα στην διοργάνωση (σε 333 παιχνίδια), όσα ακριβώς έχει και ο Άντε Τόμιτς (σε 283 ματς) με πολυετή θητεία στην Μπαρτσελόνα.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης (3/3) στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια, με μόλις ένα εύστοχα δίποντο ο Γιώργος Πρίντεζης θα είναι μόνος πρώτος στη σχετική λίστα στην οποία από την 3η θέση και κάτω βρίσκονται οι Χάινς, Βέσελι, Γιανκούνας, Ρέγιες, Μπατίστμ Σκόλα, Σπανούλης και Βούισιτς.

Ο Πρίντεζης είναι μάλιστα 3ος σκόρερ της Euroleague με 3.410 πόντους και 5ος σε συμμετοχές με 333 ματς. Στα ριμπάουντ δε έχει ανεβεί 6ος με 1.383 συνολικά.