Ολυμπιακός: Πιθανό τέλος στη σεζόν για Παπανικολάου λόγω ρίσκου επιδείνωσης

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν. Υπάρχει ρίσκο επιδείνωσης για τον Έλληνα φόργουορντ και ταυτόχρονα απουσία ουσιαστικών στόχων για τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Πιθανό τέλος στη σεζόν για Παπανικολάου λόγω ρίσκου επιδείνωσης

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα ξαναπαίξει με τον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Δεν είναι κάτι σίγουρο, όμως από τη στιγμή που η σεζόν πάει ουσιαστικά χαμένη για τους «ερυθρόλευκους», δεν αποκλείεται ο Έλληνας φόργουορντ να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Παπανικολάου αντιμετώπισε πρόβλημα στον αυχένα, είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή είχε δείξει αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού χρειαζόταν ξεκούραση και θεραπεία.

Η επανεκτίμηση της κατάστασης σε συνδυασμό με την απουσία ουσιαστικών στόχων του Ολυμπιακού, φέρεται να οδήγησαν στην απόφαση του ιατρικού τιμ και του ίδιου του Παπανικολάου να μην αγωνιστεί και πάλι στη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε, για να μην υπάρξει και ρίσκο επιδείνωσης της κατάστασής του.