Μπέντιλ: «Θα μας πάρει καιρό για να επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση»

Ο Μπέντιλ μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε ο Παναθηναϊκός με τον κορονοϊό να...χτυπά την ομάδα. Τι είπε για τον Χεζόνια και την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Άλμπα.

Μπέντιλ:  «Θα μας πάρει καιρό για να επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση»

Ο Μπέντιλ στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε αρχικά στην απόκτηση του Χεζόνια: «Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική μεταγραφή, άλλο ένα κομμάτι που θα προσθέσουμε στην ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι παράγοντας κλειδί για μας. Όλοι ανυπομονούμε να έρθει εδώ και να μας βοηθήσει να πετύχουμε ό,τι θέλουμε να πετύχουμε».

Για τον κορονοϊό και την κατάσταση στην ομάδα, είπε: «Είμαστε καλύτερα. Ήταν ωραία που είδα τα παιδιά στα αποδυτήρια, λείψαμε ο ένας στον άλλο. Πλέον βγήκαμε ξανά στο παρκέ, δουλεύουμε και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Άλμπα. Προφανώς είναι κάτι άσχημο, αλλά από την άλλη γνωρίζαμε ότι τέτοια ενδεχόμενα ήταν υπαρκτά φέτος εξαιτίας του κορονοϊού. Το αντιμετωπίσαμε, κάποιοι το πέρασαν, προφανώς θα μας πάρει καιρό να επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε σε αυτό που κάναμε».

Για την αναμέτρηση με την Άλμπα, ξεκαθάρισε: «Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Οι προπονητές μας προετοιμάζουν την τακτική, περιμένω ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και έντασης. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στην ένταση του αγώνα και να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού παίζουμε στην έδρα τους. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας