Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ: Οριστικά στις 21:00 το τζάμπολ - Ο λόγος που δεν αλλάζει η ώρα

Τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και η NOVA λόγω του αγώνα ποδοσφαίρου των Πειραιωτών κόντρα στην Αϊντχόφεν, ζήτησαν αλλαγή ώρας - Η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική - Διαβάστε τον λόγο. 

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ: Οριστικά στις 21:00 το τζάμπολ - Ο λόγος που δεν αλλάζει η ώρα

Η Πέμπτη (25/2) είναι μία μέρα γεμάτη Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» στο ποδόσφαιρο θα παίξουν κόντρα στην Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, ενώ οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσουν στις 21:00 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.

Για να μη πέσουν σχεδόν την ίδια ώρα οι δύο αναμετρήσεις, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με τη NOVA (η οποία επιθυμούσε την αλλαγή ώρας), ενημέρωσαν τόσο την EuroLeague, όσο και τη ρωσική τηλεόραση για τις προθέσεις τους. Πρότειναν το τζάμπολ του αγώνα να μεταφερθεί μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 20:00.

Η EuroLeague δεν είχε πρόβλημα σε αυτό το ενδεχόμενο (ήταν θετική), αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως παρουσιάστηκε θέμα με τη ρωσική τηλεόραση. Δεν ήταν εφικτό να αλλάξει τον προγραμματισμό της, απάντησε αρνητικά και έτσι ο αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 21:00 στο ΣΕΦ.