Ολυμπιακός: Αρνητικό ρεκόρ - Για δεύτερη φορά πέντε σερί ήττες

Αρνητικό ρεκόρ οι πέντε σερί ήττες για τον Ολυμπιακό - Συμβαίνει για δεύτερη φορά την τελευταία πενταετία, με το νέο σύστημα διεξαγωγής της Εuroleague. 

Ολυμπιακός: Αρνητικό ρεκόρ - Για δεύτερη φορά πέντε σερί ήττες

Ο Ολυμπιακός διανύει ένα από τα χειρότερά του αγωνιστικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια στην EuroLeague. Η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει την καθοδική πορεία της, έχοντας κάνει την ήττα συνήθεια στα αποτελέσματά της.

Εφές-Ολυμπιακός 76-53: Τα Highlights της αναμέτρησης (vid)

Οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα από την Αναντολού Εφές στην Πόλη, χάνοντας ουσιαστικά με κάτω τα χέρια στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πέμπτη σερί ήττα τους στην EuroLeague και με αυτόν τον τρόπο ισοφάρισαν το αρνητικό ρεκόρ τους στα χαμένα ματς.

Η προηγούμενη φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο στον Ολυμπιακό, ήταν τη σεζόν 2018-19 (με προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ) όταν είχε γνωρίσει σερί ήττες από Φενέρμπαχτσε εκτός, Μπαρτσελόνα εντός, Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, Αναντολού Εφές στην Τουρκία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ. Το ενδιαφέρον είναι πως το επόμενο ματς για τους Πειραιώτες είναι κόντρα στους Ρώσους στο Φάληρο...

Οι υπολογισμοί έχουν να κάνουν πάντα με το νέο σύστημα διεξαγωγής της EuroLeague, το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν 2016-2017, στην οποία ο Ολυμπιακός έφτασε έως και τον τελικό της διοργάνωσης. Έχει κάνει και ρεκόρ 6 σερί ηττών τη σεζόν 2004-2005.