Βεζένκοφ: «Να βρούμε τι κάνουμε λάθος»

Ο Σάσα Βεζένκοφ προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού από την Εφές.

Βεζένκοφ: «Να βρούμε τι κάνουμε λάθος»

Απογοητευμένος ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Μετά το παιχνίδι ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Nova λέγοντας αρχικά: «Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε διάθεση ειδικά με τέτοιες ομάδες που κρατήσαμε για 10 λεπτά. Πρέπει να δούμε ξανά το παιχνίδι και να δούμε τα λάθη μας. Είναι το χειρότερο δεύτερο ημίχρονο μας μακράν. Κάτι πάει λάθος έχουμε χάσει σε πέντε παιχνίδι. Να βρούμε τι κάνουμε λάθος».

Εφές-Ολυμπιακός 76-53: Ένα 10άλεπτο μπασκετάρα και μετά… παράδοση άνευ όρων (Highlights)

Για τη μικρή συγκομιδή πόντων είπε: «Δεν γνωρίζω τι πήγε στραβά. Πρέπει να δω το παιχνίδι και να καταλάβω γιατί στο πρώτο μέρος βάλαμε 26 και στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα βάλαμε 27. Δεν ξέρω τι φταίει, σίγουρα έγιναν λάθη».

Για την άνοδο της Εφές στο δεύτερο δεκάλεπτο είπε: «Περιμέναμε ότι η Εφές θα μπει δυναμικά μετά τους πολλούς πόντους που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο και ύστερα στο δεύτερο μας έβαλαν 32 και εμείς μόλις 8».

Για το αν υπάρχει κίνητρο είπε: «Κίνητρο υπάρχει θα κυνηγήσουμε κάθε μαθηματική ελπίδα για την πρόκριση. Να εξηγήσουμε γιατί γίνονται τόσα λάθη και οι διακυμάνσεις. Είμαστε στον Ολυμπιακό. Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά εμείς κάναμε τα ματς έτσι».