Χίμκι: Καταγγελία της ELPA για οφειλές - Απαγόρευση μεταγραφών!

H ΕLPA κατήγγειλε την Χίμκι για οφειλές προς τους αθλητές της ομάδας και ήρθε προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών στο ρωσικό κλαμπ, μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα.

Χίμκι: Καταγγελία της ELPA για οφειλές - Απαγόρευση μεταγραφών!

Η Χίμκι φέτος δημιούργησε ένα ισχυρό ρόστερ, έδειχνε ικανή για την οκτάδα, αλλά αρκετά πράγματα της πήγαν στραβά και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας σερί ηττών.

Η ρωσική ομάδα άλλαξε προπονητή, έδιωξε και παίκτες, αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Πλέον, είχε αρχίσει και να παρουσιάζει θέματα και σε διοικητικό επίπεδο. Υπάρχουν οφειλές προς τους παίκτες, οι οποίες και αυξάνονται, με τους αθλητές να περνούν στην αντεπίθεση και να καταγγέλλουν τη Χίμκι.

Η ELPA (Ένωση παικτών της Ευρωλίγκας) κατήγγειλε τη Χίμκι για οφειλές και η διοργάνωση άρχισε την έρευνα με την Οικονομική Επιτροπή της, σχετικά με τη συμμόρφωση του συλλόγου με τους κανόνες Fair-play.

Μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα και να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, η Χίμκι έχει προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών. Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναμένεται εντός 30 ημερών.