Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει σκληρή άμυνα»

Η άμυνα θα φέρει τη νίκη στην Αναντολού Εφές με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν. 

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει σκληρή άμυνα»

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται την Πέμπτη (18/2, 19:30) η Αναντολού Εφές για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Η ομάδα της Τουρκίας θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ζαν Σαρλ: «Έχουμε πιθανότητα να προκριθούμε»

Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στο ματς με την ομάδα του Πειραιά τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν σκληρή άμυνα και δύο ηγέτες όπως οι Σλούκας και Σπανούλης που σκοράρουν.

Μπαρτζώκας: «Πάμε να κερδίσουμε, μαθηματικά έχουμε ελπίδες»

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία σκληρή άμυνα. Ο Σλούκας και ο Σπανούλης είναι οι ηγέτες και σκοράρουν, ο ΜακΚίσικ παίζει συνεχώς "ένας εναντίον ενός", ο Πρίντεζης έχει εμπειρία. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, είναι αναγκαίο να κερδίσουμε στην μάχη για τα πλέι-οφ. Πρέπει να μοιράσουμε σωστά την μπάλα και να παίξουμε με δύναμη στην άμυνα».

Aπό την πλευρά του ο Σίνγκλετον σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Παλεύουν για τα πλέι-οφ, όπως και εμείς. Θα είναι μία μάχη κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας και η νίκη θα είναι ένα καλό ξεκίνημα για το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς».