Αναντολού Εφές: Κοιτάζει την περίπτωση του Αγιόν

Ο Γκουστάβο Αγιόν δέχτηκε το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε - Η Αναντολού Εφές, όμως, κινείται "ζεστά" για την απόκτησή του.

Αναντολού Εφές: Κοιτάζει την περίπτωση του Αγιόν

Ο Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος διέπρεψε στην Ευρώπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται στο Μεξικό με την ομάδα των "Astros de Jalisco". Πλέον, όμως, κάνει σκέψεις να επιστρέψει στην EuroLeague.

Την περίπτωσή του, μάλιστα, εξέτασε σοβαρά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν προχώρησε. Τελικά, κατέληξε στον Μάικλ Έρικ, για να αντικαταστήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που τραυματίστηκε.

Υπάρχει όμως μία νέα ομάδα που εξετάζει "ζεστά" την περίπτωση του έμπειρου Μεξικανού σέντερ. Ο λόγος για την Αναντολού Εφές! Η τουρκική ομάδα έχει τραυματία τον Τίμπορ Πλάις και ψάχνει ψηλό. Δείχνει να έχει κατασταλάξει στην περίπτωση του Γκουστάβο Αγιόν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Ο Γκουστάβο Αγιόν αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ, τόσο το 2015, όσο και το 2018, ενώ πέρασε και από την ομάδα της Ζενίτ, λίγο πριν επιστρέψει στην πατρίδα του.