Νίκολα Μιλουτίνοφ: Έκανε την επέμβαση στην Ελλάδα - Η ανακοίνωση του ιατρικού κέντρου

O Nίκολα Μιλουτίνοφ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμπιστεύτηκαν την επέμβαση του παίκτη στον δεξιό ώμο στην Ελλάδα - Η ανακοίνωση του ιατρικού κέντρου.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Έκανε την επέμβαση στην Ελλάδα - Η ανακοίνωση του ιατρικού κέντρου

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφήνοντας τον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια. Αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις στην Ευρώπη, με τον Σέρβο σέντερ να λαμβάνει και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Στάθηκε άτυχος, όμως, καθώς τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο. Ήταν αναγκαία η επέμβαση και το πιθανότερο είναι πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Τόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο φυσικά και ο Σέρβος σέντερ, θέλησαν να εμπιστευτούν ελληνικά χέρια για το χειρουργείο. Ο παίκτης έκανε την επέμβαση στην Αθήνα, λοιπόν, με το ιατρικό κέντρο να βγάζει και ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Nikola Milutinov, με πολυετή θητεία στον Ολυμπιακό και νυν παίκτης στην CSKA Moscow, επέλεξε την Ορθοπαιδική Κλινική Ώμου της Ευρωκλινικής Αθηνών και τον διευθυντή Ορθοπαιδικό κ. Δημήτρη Αλεξάκη με την ομάδα του, για την χειρουργική αποκατάσταση του ώμου του μετά το σημαντικό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα της CSKA στην Euroleague στις 29/1.

Ο αθλητής υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ώμου το Σάββατο 6/2 και την επόμενη μέρα έλαβε εξιτήριο, με την επέμβαση να στέφεται από απόλυτη επιτυχία. Ο αθλητής ξεκινάει πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό.

Ο Milutinov επέλεξε την Ελλάδα και την Κλινική Ώμου του κου Αλεξάκη, η οποία αποτελεί ένα από τα ελάχιστα εξειδικευμένα Κέντρα Αθλητικών Κακώσεων στην Ευρώπη που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία για την πλήρη αντιμετώπιση αντίστοιχων τραυματισμών.

Του ευχόμαστε καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!"