Μάικλ Έρικ: Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νιγηριανός που το 2014 έπαιξε ένα ματς με τον Πανελευσινιακό!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιγηριανού σέντερ, Μάικλ Έρικ, ο οποίος είχε ένα σύντομο πέρασμα και από την ΑΕΚ ενώ έχει φορέσει και μία φορά τη φανέλα του Πανελευσινιακού!

Μάικλ Έρικ: Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νιγηριανός που το 2014 έπαιξε ένα ματς με τον Πανελευσινιακό!

Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ήθελε έναν παίκτη για να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κινήθηκε γρήγορα και ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικλ Έρικ.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν για να βοηθήσει τη ρακέτα του ρωσικού συλλόγου.

Γεννημένος το 1988 αρχικά πήγε στο Caesar Rodney High School κι εν συνεχεία στο Church Farm School.

Ακολούθησε το Temple στο κολέγιο και εν συνεχεία εντάχθηκε στο δυναμικό των Κλίβελαντ Καβαλίερς, πήρε μέρος στο Summer League και μάλιστα τους έπεισε να τον υπογράψουν.

Αποχώρησε, όμως, προτού καταφέρει να πάρει μέρος σε επίσημο ματς κι έτσι μετακόμισε στο NBDL, εκεί όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό των Canton Charge.

Αγωνίστηκε με τους 76ers στο Summer League του Ορλάντο και με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σε εκείνο του Vegas, ωστόσο θέση στο ΝΒΑ δεν βρήκε και έπαιξε ξανά στους Canton Charge, πριν πάει με ανταλλαγή στους Texas Legens.

Το 2014 το Σεπτέμβριο υπέγραψε στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά έναν μήνα μετά αποχώρησε και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανελευσινιακού.

Έπαιξε μόλις μία φορά στη νίκη επί του Κόροιβου στην Αμαλιάδα με 73-74 έχοντας 19 πόντους σε εκείνο το ματς!

Δεν έμεινε λοιπόν στην Ελευσίνα και μια ημέρα μετά (!) πήγε στην Ιταλία και την Μπρίντιζι που ήθελε παίκτη για να καλύψει το κενό του Σίμονς (τραυματίας στο γόνατο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού).

Το επόμενο καλοκαίρι δοκίμασε και πάλι να παίξει στο NBA, χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ήρθε στην ΑΕΚ.

Ακολούθησαν Μπιλμπάο, Νταρουσάφακα, Μπασκόνια, Τουρκ Τέλεκομ και τώρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!