Euroleague: Πότε θα γίνουν τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια

Η Euroleague ανακοίνωσε το πότε θα γίνουν τα τρία παιχνίδια της διοργάνωσης που είχαν αναβληθεί λόγω του κορονοϊού. Στις 17 του μήνα ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Euroleague: Πότε θα γίνουν τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια

Η Euroleague έκανε γνωστό το πότε θα γίνουν τα τρία παιχνίδια της διοργάνωσης που είχαν αναβληθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω του κορονοϊού.

Μεταξύ των τριών αγώνων είναι και αυτό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι «πράσινοι» λοιπόν θα παίξουν στη Ρωσία τον εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα στις 17 του μήνα στις 19.00.

Η διοργανώτρια αρχή, έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και τις ώρες και για τον αγώνα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο αλλά και για αυτόν της Ζάλγκιρις με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Κάουνας.

Αναλυτικά το πότε θα διεξαχθούν οι τρεις αναμετρήσεις της Euroleague.

5η αγωνιστική: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Αρμάνι Μιλάνο (22/2, 19:00)

6η αγωνιστική: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Παναθηναϊκός (17/2, 19:00)

24η αγωνιστική: Ζάλγκιρις Κάουνας - Ερυθρός Αστέρας (23/2, 20:00)

Θυμίζουμε πως και οι τρεις αναμετρήσεις είχαν αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Βέβαια και πάλι υπάρχουν εκκρεμότητες και τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες, ώρες των άλλων αγώνων που επίσης αναβλήθηκαν. Μιλάμε για τα παιχνίδια της Μακάμπι με Εφές και Χίμκι, αντίστοιχα.