Πρίντεζης: «Δεν θα είναι το τελευταίο μου ντέρμπι- Τιμή μου, όποιον ρόλο κι αν έχω»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (5/2) στο ΣΕΦ, αλλά και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Πρίντεζης: «Δεν θα είναι το τελευταίο μου ντέρμπι- Τιμή μου, όποιον ρόλο κι αν έχω»

Για το παιχνίδι της Παρασκευής (5/2-21:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, αλλά και το μέλλον του στον Ολυμπιακό και τους ρόλους που έχει κατά καιρούς στην ομάδα, μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά είπε:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Τηρουμένων των αναλογιών από τη στιγμή που τα ντέρμπι δεν είναι πάρα πολλά κι ο κόσμος δε μπορεί να απολαύσει ακόμη περισσότερα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αφού παίζουμε δυστυχώς δύο φορές εκτός αν βρεθούμε στα playoffs. Για αυτό το λόγο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αλλά κυρίως για μας είναι σημαντικό διότι με νίκη θα έχουμε καλές πιθανότητες για να συνεχίσουμε για το μεγάλο μας στόχο που είναι τα πλέι οφ».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να είναι το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας του κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν νομίζω. Ακόμα νιώθω καλά, θέλω να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα, θεωρώ πως προσπαθώ να ανταποκριθώ να αντεπεξέλθω σε όποιον ρόλο μου ζητάει ο προπονητής. Για μένα είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Έχω περάσει από όλους τους ρόλους. Δεν έχω σκοπώ να τραβήξω από τα… μαλλιά την καριέρα μου και να με βλέπει για πολύ καιρό ακόμα ο κόσμος, αλλά θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για όσο χρόνο και όσα λεπτά μου ζητηθεί. Έχει γίνει και στο παρελθόν. Άλλοτε έπαιζα λίγο, άλλοτε πολύ, άλλοτε ήμουν εκτός αποστολής. Είναι χαρά μου και μόνο που βρίσκομαι εδώ».

Για το αν οι ξένοι παίκτες που δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα αυτών των παιχνιδιών, γνωρίζουν την σπουδαιότητά του: «Είναι μια σημαντική νίκη για όποιον την καταφέρει ώστε να πετύχει τους στόχους του. Το περιμένει πολύ όλος ο κόσμος. Νομίζω ότι και οι ξένοι από την πρώτη στιγμή που έρχονται εδώ, γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Για αυτό είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%».

Για την απουσία του Νέντοβιτς: «Κανείς δεν ξέρει πως θα λειτουργήσει. Πολλές φορές μια απουσία συσπειρώνει πολύ μία ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης επιθετικά, δίνει πολύ ποιότητα στον Παναθηναϊκό. Οι 15-20 κατοχές που παίρνει σε κάθε παιχνίδι θα πάνε σε άλλους παίκτες, οπότε πάλι χρειάζεται πολύ προσοχή. Και εμείς έχουμε δύο απουσίες που είναι πάρα πολύ σημαντικές, αλλά κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να στεκόμαστε καθόλου εκεί».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από τις ήττες στα τελευταία δευτερόλεπτα: «Όπως έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια στο τέλος, έτσι έχουμε κερδίσει και κάποια άλλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δύο ακόμα νίκες, όμως αν δεν βάζαμε ένα-δύο σουτ σε κάποια άλλα ματς να μιλάγαμε τώρα διαφορετικά. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Είμαστε έμπειρη ομάδα. Ένας καλός παίκτης πρέπει να κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με σοβαρότητα για να πετύχει τους στόχους του».