Κέι Σι Ρίβερς για Παναθηναϊκό: «Υποτιμήθηκαν όλα αυτά που έκανα» (vid)

Ο Κέι Σι Ρίβερς πρωταγωνιστεί με Ζενίτ φέτος και σε συνέντευξη του ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν παρέμεινε στον Παναθηναϊκό. 

Κέι Σι Ρίβερς για Παναθηναϊκό: «Υποτιμήθηκαν όλα αυτά που έκανα» (vid)

Ο Κέι Σι Ρίβερς αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό στη σεζόν 2017-2018, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε από την ομάδα, αν και είχε συμβόλαιο. Σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο γεγονός.

Για την ελληνική εμπειρία του: "Η υπόθεση "μυρίζει" ελαφρώς, η Ελλάδα ήταν ένα μέρος που με έκανε να μεγαλώσω την αγάπη μου, απολαμβάνοντας τη ζωή εδώ. Στο μυαλό μου υπήρχε η σκέψη πως θα μείνω εδώ για άλλα τρία χρόνια, όμως έγιναν αρκετά πράγματα τα οποία δε θα περίμενα να γίνουν. Είχα τον τραυματισμό μου σε τέτοιο σημείο της σεζόν ώστε να επηρεάσει τα πάντα, οπότε τι μπορούσα να κάνω εγώ; Ορισμένες φορές γίνονται πράγματα τα οποία δε μπορείς να ελέγξεις την ώρα που πολύς κόσμος θεωρεί πως φέρεις ευθύνη γι’ αυτά, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Απλά συμβαίνει.

Εγώ από τη μεριά μου αισθάνομαι πως έδωσα τα πάντα προκειμένου να κάνω την ομάδα να κερδίσει. Πάλευα για τον προπονητή σε κάθε περίπτωση, είτε βοηθούσα με σκοράρισμα είτε όχι, προσπαθούσα στην άμυνα και έκανα ότι ήταν δυνατόν. Πιστεύω πως όλα αυτά υποτιμήθηκαν και δε λήφθηκαν σοβαρά υπόψιν. Ακόμα και όταν επανήλθα στη δράση και βρήκα τον εαυτό μου είχα αρκετά καλή απόδοση στη σειρά των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό. Στο τέλος της ημέρας, κοντεύουν τρία χρόνια από τότε και η ζωή συνεχίστηκε, όμως "πόνεσε" λίγο, καθώς ανέκαθεν περιφερόμουν χωρίς να μένω κάπου για παραπάνω από ένα ή δύο χρόνια.

Εδώ είχα δύο σερί χρόνια και ίσως άλλα τρία μπροστά μου. Τα γεγονότα έχουν έτσι, έγιναν για κάποιο λόγο έτσι και πλέον είμαι εντάξει με αυτό. Ίσως να μην ήταν το πεπρωμένο μου να μακροημερεύσω εδώ, εύχομαι να συνέβαινε αυτό, γιατί η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη, όπως και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τους φιλάθλους, αλλά δε μπορώ να πω κάτι άλλο από το ότι αυτά συμβαίνουν".

Για το αν ο Ολυμπιακός επέδειξε ποτέ ενδιαφέρον για εκείνον: "Δεν είμαι σίγουρος, ίσως ο Ολυμπιακός να ενδιαφέρθηκε, ίσως, όμως δεν είμαι σίγουρος για να πω ναι ή όχι".