ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανατροπή με Μάικ Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς, παρά την κόντρα του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελικά ήρθε σε συμφωνία  με τους Ρώσους και θα συνεχίσει στην ομάδα, αν και ήταν με το ένα πόδι... εκτός. 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανατροπή με Μάικ Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς ήρθε σε... ρήξη με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ένα προσωπικό του θέμα. Η ομάδα, μάλιστα, τον τιμώρησε, αφήνοντάς εκτός και από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις της. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο αθλητής ήταν με το ένα πόδι εκτός... συλλόγου.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Xειρουργείο ο Μιλουτίνοφ - Ίσως χάσει τη σεζόν!

Τελικά, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και ο Μάικ Τζέιμς θα παραμείνει στην ομάδα. Μάλιστα, προχώρησε και σε δήλωση, σχολιάζοντας τα εξής: «Στις 8/1 ο παππούς που πέθανε μετά από μια σύντομη μάχη με καρκίνο του πνεύμονα. Από εκείνη τη στιγμή η ζωή μου είχε σκαμπανεβάσματα και πολλές αλλαγές συνέβησαν. Δυστυχώς το πένθος πέρασε και στην προσωπική μου ζωή, κάποιες παρεξηγήσεις για εμένα και την ομάδα βγήκαν στα media. Θέλω να πω ότι το ζήτημα είναι προσωπικό και όχι λεπτομέρειες που ήθελα να υπάρχουν στα media.

Επίσης, θέλω να πω ότι πάντα υπάρχουν τρόποι για να αντιμετωπίσεις ένα θέμα και εγώ δεν τα έκανα όλα σωστά σε αυτή την περίπτωση, ούτε για εμένα, ούτε για την ομάδα που εκπροσωπώ.

Γι' αυτό τον λόγο θέλω να απολογηθώ και να πω ότι όσα έγιναν δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να τιμηθεί η μνήμη του παππού μου. Η ΤΣΣΚΑ κι εγώ θα δουλέψουμε εσωτερικά και θα τα καταφέρουμε σαν ομάδα. Θα ήθελα ο κόσμος να σεβαστεί και να αφήσει στο παρελθόν όσα έγιναν. Εκτομώ τις ευχές σας προς την οικογένειά μου και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον»