Παναθηναϊκός - Νέντοβιτς: «Περίεργη ομάδα η Βαλένθια»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναφέρθηκε τόσο στα αίτια της ήττας από τη Ρεάλ, όσο και στο ερχόμενο ματς κόντρα στη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ. 

Παναθηναϊκός - Νέντοβιτς: «Περίεργη ομάδα η Βαλένθια»

Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (21:00) θα υποδεχτεί τη Βαλένιθια στο ΟΑΚΑ. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναφέρθηκε τόσο στο ματς, όσο και στα αίτια της ήττας από τη Ρεάλ.

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Πρέπει να κοιτάξουμε τον αυριανό αγώνα, πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Για κάποιον λόγο είχαμε πίεση στο πρώτο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο δευτερο ήμασταν πιο επιθετικοί και αποφασιστικοί, με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνους. Τους μπερδέψαμε με την άμυνά μας και πετύχαμε κάποιους εύκολους πόντους. Πρέπει να "αντιγράψουμε" το δεύτερο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να κερδίσουμε τη Βαλένθια".

Για τη Βαλένθια: "Είναι καλή αμυντική ομάδα, πρέπει να απαντήσουμε σε όλα. Είναι σημαντικό να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά στην άμυνα, γιατί αυτή κερδίζει τους αγώνες. Είναι μια περίεργη ομάδα, ο Ντούμπλιεβιτς κι ο Τόμπι σουτάρουν από μακριά, οπότε θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε.

Θεωρώ πως έχουμε τα εργαλεία, ανεξαρτήτως της κατάστασης με τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη, για να τους σταματήσουμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να έχουμε καλή ροή στην επίθεση και να βρούμε καλά σουτ. Να επιτεθούμε στους ψηλούς τους, γιατί πιστεύω δεν είναι τόσο ευέλικτοι στην άμυνα".