ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Εξήγησε τον λόγο που απομάκρυνε τον Μάικ Τζέιμς (pic)

H TΣΣΚΑ Μόσχας εξήγησε τον λόγο που απομάκρυνε από την ομάδα τον Μάικ Τζέιμς - Έχει σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε - Θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του από το κλαμπ. 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Εξήγησε τον λόγο που απομάκρυνε τον Μάικ Τζέιμς (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς έχει μείνει εκτός τόσο από τους αγώνες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και από τις προπονήσεις της. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε τιμωρία από τους Ρώσους. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, από τη στιγμή που το θέμα πήρε διαστάσεις, εξέδωσε ανακοίνωση, κατά την οποία εξηγεί τον λόγο για τον οποίο ο πολυτιμότερος αθλητής της ομάδας, έχει τεθεί εκτός δράσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, κατά την οποία οι Ρώσοι ηττήθηκαν, δημιουργήθηκε επεισόδιο στα αποδυτήρια της ομάδας, με πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς. Γεγονός που έφερε την τιμωρία του.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως είναι ειλημμένη απόφαση η οριστική απομάκρυνση του Μάικ Τζέιμς από την ομάδα, καθώς οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ενοχλημένοι με τη γενικότερη συμπεριφορά του Αμερικανού σκόρερ.

Η ΤΣΣΚΑ αναφέρει τα εξής: "Ο Μάικ Τζέιμς έχει τεθεί σε αναστολή. Η εξήγηση του κλαμπ: Στις 22 Ιανουαρίου, μετά από το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, συνέβη ένα περιστατικό στα αποδυτήρια της ομάδας με τη συμμετοχή του Μάικ Τζέιμς.

Σαν αποτέλεσμα, ο σύλλογος αποφάσισε να απομακρύνει τον αθλητή από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Η τελική απόφαση για το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες και ταυτόχρονα θα δοθούν και εξηγήσεις σχετικά με την αναχώρησή του για την κηδεία του παππού του"

ΤΣΣΚΑ: «Απόφαση της διοίκησης να μην παίξει ο Τζέιμς με την Άλμπα»

Έντονη φημολογία ότι φεύγει ο Τζέιμς από την ΤΣΣΚΑ!