Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός 90-79: Τζένκινς: «Έχουμε ακόμα τη φλόγα»

Ο Τσαρλς Τζένκινς μίλησε για τα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ τόνισε ότι υπάρχει πίστη ακόμα στην ομάδα του Πειραιά.

Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός 90-79: Τζένκινς: «Έχουμε ακόμα τη φλόγα»

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο, αφού ηττήθηκε από την Αρμάνι και ο στόχος της οχτάδας πλέον γίνεται ακόμα πιο δύσκολος. Ο Τσαρλς Τζένκινς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι απειρία και λεπτομέρειες έκριναν και αυτό το παιχνίδι, αλλά δήλωσε ότι η ομάδα του ακόμα το πιστεύει.

Αναλυτικά ο Τζένκινς μίλησε:

Για τις μεταπτώσεις: Μακάρι να ήξερα. Αν γνώριζα από πού ξεκινάει το πρόβλημα θα το είχαμε λύσει. Ξέραμε ότι το πλάνο μας ήταν σωστό και φάνηκε στο γήπεδο. Θέλαμε να τους κουράσουμε και στο τέλος επιστρέψαμε στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν αρκετό και η Αρμάνι είχε τον πρώτο λόγο.

Για το πώς φτάνει σε αυτή την εικόνα ο Ολυμπιακός: Έχουμε και ενέργεια και συγκέντρωση και θέλει και αυτογνωσία. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε. Ξεκινάμε τα παιχνίδια άσχημα και δίνουμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να το πιστέψει και μετά τρέχουμε να προλάβουμε. Ένας άλλος παράγοντας είναι η απειρία χωρίς να είναι δικαιολογία, αλλά αυτό φαίνεται σε κάποιες στιγμές. Εάν πρέπει να βρω κάτι που φταίει είναι ένας συνδυασμός. Οι λεπτομέρειες με την απειρία.

Για το αν υπάρχει πίεση: Ήμασταν ανταγωνιστικοί δεν υπάρχει έξτρα πίεση. Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη λογική. Ξέρουμε που είμαστε, ξέρουμε ποιοι είμαστε και όλα αυτά είναι σωστά. Χρόνος υπάρχει όλοι πρέπει να παίξουμε μαζί. Υπάρχει φωτιά μέσα και το πιστεύουμε ακόμα.