Ο δυσαρεστημένος Τζέιμς έκανε unfollow στο twitter τους πάντες και τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν δυσαρεστημένος που δεν πήρε άδεια για την κηδεία του παππού του - Πλέον, έκανε unfollow τους πάντες στο twitter - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ.

Ο δυσαρεστημένος Τζέιμς έκανε unfollow στο twitter τους πάντες και τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ

O Mάικ Τζέιμς είναι παίκτης πρώτης γραμμής. Διαθέτει, όμως, έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, είναι αρκετά δυσαρεστημένος με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ. Ο λόγος; Γιατί δεν τον άφησαν να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ ώστε να δώσει το "παρών" στην κηδεία του παππού του. Η ρωσική ομάδα δεν του έδωσε άδεια και οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη.

Ο Μάικ Τζέιμς, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, έχει σκληρύνει τη στάση του απέναντι στους ανθρώπους της ομάδας. Παράλληλα, προχώρησε και σε μία κίνηση που έκανε αίσθηση. Έκανε unofollow στο twitter τους πάντες. ακόμη και τους συμπαίκτες, τα μέλη του σταφ και τους προπονητές του στην ΤΣΣΚΑ.

Αναμφίβολα βιώνει μία δύσκολη προσωπική στιγμή, η οποία γενικότερα έχει επηρεάσει τη ψυχολογία του και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, υπάρχει και φημολογία πως όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

Το Instagram profile του Μάικ Τζέιμς