Λάσο ενόψει Παναθηναϊκού: «Έχουμε αρκετά προβλήματα»

Η Ρεάλ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη και ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα της ομάδας, όσο και στη κακή φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Λάσο ενόψει Παναθηναϊκού: «Έχουμε αρκετά προβλήματα»

H Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (27/1, 22:00) στην Ισπανία, με το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο να μη βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αριθμεί 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια.

Ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, αλλά και στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε τα κλασικά προβλήματα, αυτά που έχουμε πάντα σε αυτό το σημείο της σεζόν. Παίκτες όπως ο Τέιλορ, ο Ταβάρες και ο Τόμπκινς νιώθουν στο κορμί τους τα λεπτά που παίζουν και έχουν κάποια θέματα. Η μοναδική σίγουρη απουσία είναι αυτή του Λαπροβίτολα.

Ο Γιουλ έβγαλε την προπόνηση, ο Ρούντι ξεκίνησε αλλά έπρεπε να βγει λίγο αργότερα. Θα περιμένουμε να αποφασίσουμε τις επόμενες ώρες. Αντιμετωπίζουμε μία αποφασιστική ομάδα, που μας δυσκόλεψε πολύ στην Αθήνα. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο "1 εναντίον 1", όπως ο Νέντοβιτς, που δημιουργεί plays και για τους συμπαίκτες του.

Υπάρχουν επίσης οι Μακ και Σαντ Ρος στα γκαρντ. Είναι μία ομάδα που παλεύει. Έχουν νέο προπονητή, πρέπει να προσέξουμε από την αρχή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί. Δεν παίζουμε καλά το τελευταίο διάστημα και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι».