Μιλάνο - Ολυμπιακός: Eγκώμια Μεσίνα για Σλούκα και Σπανούλη

Εγκώμια επεφύλαξε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση των δύο ομάδων στην Ιταλία για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ιταλός κόουτς έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Κώστα Σλούκα και Βασίλη Σπανούλη.

Μιλάνο - Ολυμπιακός: Eγκώμια Μεσίνα για Σλούκα και Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι για την 22η στροφή της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο αγώνας των Πειραιωτών με την ομάδα των τριών πρώην «ερυθρόλευκων» Κάιλ Χάινς, Ζακ Λεντέι και Κέβιν Πάντερ θα διεξαχθεί στο «Mediolanum Forum» την Τρίτη (26/1) με ώρα έναρξης τις 21:45.

Σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο προπονητής της γηπεδούχου ιταλικής ομάδας Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε στα σημεία που θα κρίνουν το παιχνίδι. Μάλιστα τόνισε ιδιαίτερα ότι το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα διαθέτει πολλή αθλητικότητα και βάθος στο ρόστερ, στηριζόμενο κυρίως στους Σλούκα και Σπανούλη.

«Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, γεμάτη αθλητικότητα και βάθος πάγκου. Ο Ολυμπιακός είναι καλά οργανωμένος σε άμυνα και επίθεση γύρω από τον Κώστα Σλούκα και τον Βασίλη Σπανούλη. Η πικ εν ρολ άμυνά μας, ο έλεγχος των ριμπάουντ και οι σωστές επιλογές στην επίθεσή μας θα είναι καθοριστικά στοιχεία στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι αν θα έχουμε στη διάθεσή μας όλο το ρόστερ», ήταν τα λόγια του έμπειρου Ιταλού τεχνικού.