Λαρεντζάκης για Μιλάνο: «Μετά από ήττες που μας πόνεσαν παρουσιαζόμαστε πιο σοβαροί»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το παιχνίδι της Τρίτης (26/1) με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Λαρεντζάκης για Μιλάνο: «Μετά από ήττες που μας πόνεσαν παρουσιαζόμαστε πιο σοβαροί»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μετά την απουσία του από τρία συνεχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, είναι και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για το παιχνίδι της Τρίτης (26/1) με την Αρμάνι στο Μιλάνο λέγοντας: «Έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο και πραγματικά σε όλες τις θέσεις είναι πολύ δυνατή. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα προσωπικά και ομαδικά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Έχουμε δείξει πως μετά από κάποιες ήττες που μας πόνεσαν παρουσιαζόμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί. Οπότε πιστεύω πως θα είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και αυτοί που πρέπει για να καταφέρουμε να κάνουμε το διπλό στο Μιλάνο».

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται είπε: «Είμαι αρκετά καλά. Έχω κάνει και δύο προπονήσεις με την ομάδα και νιώθω πολύ καλά. Είμαι έτοιμος. Η ήττα στο Κάουνας ήταν σκληρή, αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας γιατί έχουμε μπροστά μας μια ακόμη «διαβολοεβδομάδα» και είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Πάμε με πίστη και έχοντας δουλέψει αρκετά καλά για τη νίκη».