Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Λόιντ για αντί-Κάρολ - Ποιο το «αγκάθι»

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει από τώρα τις κινήσεις της για του χρόνου και ήδη τσεκάρει τον Τζόρνταν Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα για τη θέση του Τζέισι Κάρολ. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Λόιντ για αντί-Κάρολ - Ποιο το «αγκάθι»

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκινήσει από τώρα τις κινήσεις τους για την επόμενη σεζόν. Στην Ισπανία έχουν δεδομένη την υπογραφή του Τομά Ερτέλ για τα επόμενα 1+1 χρόνια και όπως αναφέρει η Marca οι «μερένχες» κοιτάνε την περίπτωση του Τζόρνταν Λόιντ που κάνει μία εντυπωσιακή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αμερικανός, είναι ο δεύτερος σκόρερ στην Ευρωλίγκα πίσω από τον Μάικ Τζέιμς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχει γνώση από την Ισπανία, καθώς πριν μετακομίσει στο Βελιγράδι έπαιζε στη Βαλένθια.

Ο Πάμπλο Λάσο, θέλει τον Λόιντ για τη θέση του Τζέισι Κάρολ, ο οποίος του χρόνου θα σταματήσει το μπάσκετ. Θα το έπραττε από την περσινή σεζόν, αλλά ο κορονοϊός του άλλαξε τα πλάνα καθώς δεν ήθελε να σταματήσει με αυτόν τον τρόπο.

Το πρόβλημα είναι πως ο Λόιντ πιάνει θέση ξένου, ενώ ο Κάρολ- που είναι ο μακροβιότερος Αμερικανός στην ιστορία της Ρεάλ, όχι, καθώς έχει διαβατήριο από το Αζερμπαϊτζάν.

Τις θέσεις ξένων αυτή τη στιγμή για το ισπανικό πρωτάθλημα πιάνουν στη Ρεάλ οι Τόμπκινς και Ντεκ, ο οποίος μάλλον του χρόνου θα φύγει για το ΝΒΑ.