Ζαλγκίρις: Συναγερμός στον Ολυμπιακό - Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν κρούσμα κορονοϊού!

Λίγα 24ωρα πριν το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της - Βρέθηκε θετικός ο 19χρονος σέντερ, Μάρεκ Μπλάζεβιτς. 

Ζαλγκίρις: Συναγερμός στον Ολυμπιακό - Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν κρούσμα κορονοϊού!

Την Παρασκευή (22/1, 20:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι. Στο ενδεχόμενο που οι Πειραιώτες επικρατήσουν τότε θα ξεπεράσουν τους Λιθουανούς και θα μπουν ξανά στην οκτάδα.

Στον Ολυμπιακό, όμως, υπάρχει... συναγερμός. Και αυτό καθώς η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο 19χρονος σέντερ της ομάδας, Μάρεκ Μπλάζεβιτς! Οι "πράσινοι" θα κάνουν νέα τεστ την Πέμπτη και θα περιμένουν τα αποτελέσματα, για να δουν σε τι θέση θα βρίσκονται για την αναμέτρηση.

Ο Μάρεκ Μπλάζεβιτς είχε αγωνιστεί στο πρόσφατο παιχνίδι της Ζαλγκιρις με την Πιένο, με τους "πράσινους" να επικρατούν με 103-77 για το Κύπελλο Λιθουανίας, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση για το Final-4 της διοργάνωσης.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει ανησυχία, καθώς ας μη ξεχνάμε πως είχαν κολλήσει κορονοϊό ύστερα από το ταξίδι τους στην Αγία Πετρούπολη, με τη Ζενίτ νωρίτερα να έχει ταλαιπωρηθεί από την πανδημία.