Ολυμπιακός: Προπονήθηκε στο Κάουνας - Το εντυπωσιακό ρεκόρ του στα εκτός έδρας!

O Oλυμπιακός προπονήθηκε στο Κάουνας για το ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις - Το ξεχωριστό ρεκόρ που έχουν οι Πειραιώτες στις νίκες εκτός έδρας στην EuroLeague. 

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε στο Κάουνας - Το εντυπωσιακό ρεκόρ του στα εκτός έδρας!

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε κατευθείαν από τη Γαλλία στη Λιθουανία με πτήση τσάρτερ. Το Κάουνας έχει... παγώσει, καθώς η θερμοκρασία φτάνει και τους -10 βαθμούς. Οι Πειραιώτες την Παρασκευή (20:00) θα αντιμετωπίσουν τη Ζαλγκίρις, με την οποία ισοβαθμούν στην κατάταξη με ρεκόρ 11-9.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δύο λόγους που θέλουν το "διπλό". Πρώτον, για να καβαλήσουν και να προσπεράσουν τους "πράσινους" και δεύτερον να έχουν το πάνω χέρι απέναντί τους σε περίπτωση ισοβαθμίας. Βλέπετε, στο ΣΕΦ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε χάσει για έναν πόντο. Η ομάδα προπονήθηκε στο Κάουνας σε χαλαρούς ρυθμούς.

Είναι πάντως εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό φέτος. Είναι περισσότερο αποτελεσματικός εκτός έδρας, παρά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως έχει και ένα ξεχωριστό ρεκόρ. Στη φετινή EuroLeague, μαζί με την ΤΣΣΚΑ, οι Πειραιώτες διαθέτουν το καλύτερο ρεκόρ νικών εκτός έδρας. Έχουν δώσει 10 ματς μακριά από το "σπίτι" τους και το ρεκόρ τους είναι 7-3!

Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει εκτός έδρας τις εξής ομάδες: Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, Χίμκι, Βιλερμπάν, Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα.