Βιλερμπάν-Ολυμπιακός 93-101: Χασάν: «Παίξαμε με αυταπάρνηση»

Ο Χασάν Μάρτιν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στάθηκε στη σκληράδα που έβγαλε η ομάδα του.

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός 93-101: Χασάν: «Παίξαμε με αυταπάρνηση»

Διά πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Γαλλία επικρατώντας στην παράταση της Βιλερμπάν και 101-93. Ο Χασάν Μάρτιν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε πολύ μεγάλη τη νίκη από βαθμολογικής άποψης.

«Έπρεπε να βάλουμε ενέργεια και σκληράδα για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη από βαθμολογικής άποψης. Δεν ήμουν στο 100%, αφού δεν είχα ξεπεράσει το πρόβλημα που είχα. Η ομάδα όμως με χρειαζόταν και έδωσα τα στοιχεία που ήθελε. Παίξαμε με αυταπάρνηση και αφοσίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη συμπεριφορά της ομάδας του στην άμυνα, είπε: «Όλα περιστρέφονται γύρω από την άμυνα. Έπρεπε να ανεβάσουμε την επιθετικότητά μας στην άμυνα. Στο τέλος ήμασταν αφοσιωμένοι και σκληροί».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του σχολίασε: «Καλύτερα ξεκινήματα στο παιχνίδι να κάνουμε και να μην μπαίνουμε χαλαροί. Να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όλα θα πάνε καλά. Είμαι αισιόδοξος».

Τέλος, για το χτύπημα που έχει τόνισε: «Δεν έχω κάτι, λίγο πονάω, το ξέχασα ήδη!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας