Μακάμπι: Παίρνει τον Τι Τζέι Κλάιν ο Σφαιρόπουλος

Τον Τι Τζέι Κλάιν που παίζει στην Μπρέσια θέλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μακάμπι: Παίρνει τον Τι Τζέι Κλάιν ο Σφαιρόπουλος

Ενίσχυση για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου και δη στους ψηλούς. Η «ομάδα του λαού» είναι σε συζητήσεις με την ιταλική Μπρέσια για το μπάι-άουτ του Τι Τζέι Κλάιν, ο οποίος μάλιστα δεν πιάνει θέση ξένου καθώς είναι διεθνής με την Εθνική Ισραήλ.

Ο 26χρονος έχει φέτος 11.1 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ έχει παίξει ξανά στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Χολόν για μία τριετία (2017-2020).

Ο Τι Τζέι Κλάιν είναι απόφοιτος του κολεγίου Ρίτσμοντ και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Τουρκία με τη Γαλατάσαραϊ. Μετά από από πέντε παιχνίδια μόλις, έφυγε από την Τουρκία και μετακόμισε στο Ισραήλ για τη Χάποελ Χολόν με την οποία κέρδισε το Κύπελλο Ισραήλ το 2018.

Έχει δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, μέσω του Summer League με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά δίχως επιτυχία και μετά από τρία χρόνια μετακόμισε στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Χάποελ Χολόν.

Μπορεί να γεννήθηκε στις ΗΠΑ (Τέξας) και η μητέρα του να είναι χριστιανή, αλλά αυτός είναι Ιουδαίος και παίζει στην Εθνική Ισραήλ από τον Φεβρουάριο του 2019.