Ολυμπιακός: Έρχεται «πόλεμος» 40 ημερών

Έρχεται δύσκολο πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό για τις επόμενες 40 μέρες - Διαβάστε τις ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες - Ματς «φωτιά» που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση.

Ολυμπιακός: Έρχεται «πόλεμος» 40 ημερών

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία διετία η Βιλερμπάν έχει εξελιχθεί σε «βραχνά» για τον Ολυμπιακό. Πέρα από το γεγονός πως έχασε στο περασμένο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο τουρνουά της Βαλένθια, πέρσι είχε υποστεί ήττα-σοκ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τους Γάλλους, ενώ ακολούθως στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες υπερέβαλαν εαυτούς για να πάρουν τη νίκη.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφυπνιστούν άμεσα. Θα αντιμετωπίσουν ξανά την Ασβέλ την ερχόμενη Τρίτη στο «Αστρομπάλ» και η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες στην πόλη της Λιόν. Θα πρόκειται για «αυτοκτονία» αν στην προσπάθειά τους να περάσουν στα προημιτελικά μετρήσουν δύο σερί ήττες από την ομάδα του Τι-Τζέι Πάρκερ.

Γιατί στη συνέχεια έρχεται... πόλεμος 40 ημερών. Έχετε δει το πρόγραμμα; Yπάρχει υψηλός βαθμός δυσκολίας, καθώς θα αντιμετωπίσει ισχυρούς και ανταγωνιστικούς αντιπάλους. Μετά τη Βιλερμπάν υπάρχουν έξι ματς-φωτιά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με τη φιλόδοξη Ζαλγκίρις (που βρίσκεται στην οκτάδα) στο Κάουνας (22/1) που νίκησε στην πρεμιέρα στο ΣΕΦ, με την Αρμάνι των Χάινς, Ντατόμε, Ντιλέινι στο Μιλάνο (26/1), η οποία έχει αναθαρρήσει στα τελευταία παιχνίδια της και ακολούθως στο ΣΕΦ (28/1) κόντρα στην Μπαρτσελόνα του MVP φέτος Νίκολα Μίροτιτς, η οποία θα ψάξει την... εκδίκηση για την ήττα στη Βαρκελώνη

Στη συνέχεια έχουμε το ελληνικό ντέρμπι στο Φάληρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (5/2), ακολούθως ταξίδι στην Πόλη κόντρα στην Αναντολού Εφές του Σέιν Λάρκιν με το πανίσχυρο ρόστερ (18/2), ενώ στις 25 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Νίκολα Μιλουτίνοφ που βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ο Ολυμπιακός παραμένει μέσα στον στόχο του, αλλά όπως βλέπετε τα περιθώρια στενεύουν. Τα αποτελέσματα που θα φέρει σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση του στην επόμενη φάση.