Ολυμπιακός-Βιλερμπάν 63-69: Χάρισον: «Να είμαστε καλύτεροι εντός έδρας»

Ο Άαρον Χάρισον δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν και τόνισε ότι η ομάδα του δεν έκανε σωστά τη δουλειά της.

Ολυμπιακός-Βιλερμπάν 63-69: Χάρισον: «Να είμαστε καλύτεροι εντός έδρας»

Ο Ολυμπιακός ότι έχτισε στο Ισραήλ το γκρέμισε στο ΣΕΦ, αφού ηττήθηκε με 63-69 από τη Βιλερμπάν. Η ομάδα του Πειραιά φάνηκε κουρασμένη, αλλά ο Άαρον Χάρισον στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έψαξε για δικαιολογίες.

«Δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε αρκετή ενέργεια. Απλά δεν παίξαμε αρκετά δυνατά και δεν αξίζαμε να νικήσουμε», είπε και συνέχισε: «Δεν έχει να κάνει με την ενέργεια. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες και δεν μπορούμε να στεκόμαστε στην κούραση. Απλά δεν κάναμε τη δουλειά μας σήμερα».

Για το αν μπορεί να δώσει μία εξήγηση για την ήττα είπε: «Δεν μπορώ να βρω κάποια κεντρική εξήγηση για το γεγονός πως ότι χτίζουμε εκτός του καταστρέφουμε εντός. Απλά πρέπει να προστατεύουμε την έδρα μας».

Ο Χάρισον συνεχίζοντας τόνισε: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βάζουμε τα σουτ. Υπάρχουν ματς που πρέπει να βάλεις και τα σουτ που είσαι μαρκαρισμένος. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα».