Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ με Βιλερμπάν ο Μάρτιν - Επιστρέφει ο Χάρισον

Ο Χασάν Μάρτιν δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και έμεινε εκτός δωδεκάδας κόντρα στη Βιλερμπάν - «Συναγερμός» στο «5» για τον Φαλ. Επιστρέφει και παίζει ο Άαρον Χάρισον. 

Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ με Βιλερμπάν ο Μάρτιν - Επιστρέφει ο Χάρισον

Χωρίς τον Χασάν Μάρτιν θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βιλερμπάν. Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρείται με διάστρεμμα, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις, δεν συμμετείχε ενεργά και στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, οπότε αποφασίστηκε να τεθεί νοκ-άουτ από το ματς.

Είναι πρόβλημα και σημαντική απώλεια. Πέρα από την ποιότητα που προσφέρει στη θέση "5" ο Χασάν Μάρτιν, υπάρχει και ο αντίπαλος. Βλέπετε, η Βιλερμπάν βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον θηριώδη (2.18μ) σέντερ της, Μουσταφά Φολ, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν (10.3 πόντοι, 72.2% δίποντα, 5.3 ριμπάουντ).

Το «βουνό» της Βιλερμπάν ξέρει να αξιοποιεί το μέγεθος του, κρύβει το αντίπαλο καλάθι στην άμυνα με τα μακριά του άκρα, ενώ και στην επίθεση παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Σε περασμένο φιλικό ματς (στη Βαλένθια) μεταξύ των δύο ομάδων, είχε κάνει τη... ζημιά. Πλέον, θα κληθούν να κάνουν το βήμα μπροστά στο "5", τόσο ο Οκτάβιους Έλις, όσο και ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ.

Στα θετικά το γεγονός πως επιστρέφουν στην δωδεκάδα της ομάδας, τόσο ο Αμερικανός σουτέρ, Άαρον Χάρισον, ο οποίος απουσίασε από το ματς στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, όσο και ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ολυμπιακός: Η Ομπραντόιρο θέλει τον Κόνιαρη