Όντετ Κάτας για Παναθηναϊκό: «Καταλαβαίνω που πηγαίνω»

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για πρώτη φορά για τον Παναθηναϊκό. Απόψε αποχαιρέτησε την Χάποελ Ιερουσαλήμ και έρχεται στην Ελλάδα για να αναλάβει τους «πράσινους».

Όντετ Κάτας για Παναθηναϊκό: «Καταλαβαίνω που πηγαίνω»

Ο Κάτας είπε αντίο στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και μίλησε για πρώτη φορά για τον Παναθηναϊκό.

Ο 46χρονος τεχνικός εξήγησε γιατί είπε το ναι στον Παναθηναϊκό.

«Καταλαβαίνω πού πηγαίνω. Ξέρω την ομάδα, τη χώρα, την πόλη, τους φιλάθλους και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ γι αυτή την πρόκληση.

Χρειάζεται κιόλας λίγη τύχη για να πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις, αλλά νιώθω ότι έχω τα εργαλεία για να διαχειριστώ τις καταστάσεις, χάρη σε όσα έμαθα εδώ στη Χάποελ Ιερουσαλήμ» τόνισε αρχικά ο Όντετ Κάτας.

«Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα προτιμούσα τα πράγματα να γίνουν πιο ομαλά, το καλοκαίρι, για να μην πάρω αυτή την απόφαση, που δεν ήταν εύκολη για μένα. Συνειδητοποίησα όμως ότι αυτή ευκαιρία μπορεί να μην παρουσιαζόταν ξανά για μένα. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα στον σύλλογο» υπογράμμισε ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Να σημειώσουμε πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ στο τελευταίο της ματς με τον Κάτας στον πάγκο, αν και κέρδιζε με 19 πόντους, ηττήθηκε στην έδρα της από την Τουρκ Τέλεκομ με 78-77 για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

«Ελπίζω να κάνουμε αυτό που πρέπει στο τελευταίο ματς, η ομάδα έχει άλλη μία ευκαιρία για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Χάσαμε 5-6 εύκολα λέι-απ, 2-3 κατοχές» ήταν τα λόγια του Κάτας για την ήττα της Χάποελ που μπαίνει σε περιπέτειες.