Λαρεντζάκης: «Παίρνω πολλά από Σπανούλη, Σλούκα» (vid)

Ήρωας για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στους Σλούκα, Σπανούλη.

Λαρεντζάκης: «Παίρνω πολλά από Σπανούλη, Σλούκα» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποδείχτηκε καθοριστικός για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη επί της Μακάμπι και να κάνει ένα πολύ μεγάλο διπλό στο Τελ Αβίβ. Ο άσος της ομάδας του Πειραιά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε αρχικά στη σημασία της νίκης της ομάδας του.

«Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς πρέπει να τις κερδίζουμε. Θεωρώ ότι παίξαμε και πολύ καλό μπάσκετ και νικήσαμε δίκαια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις επιδόσεις του στην άμυνα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σχολίασε: «Η άμυνα είναι θέληση και συγκέντρωση. Αν ακολουθείς τους κανόνες δεν έχεις πρόβλημα. Αν έχεις θέληση και ενέργεια θα σε βοηθήσουν και οι συμπαίκτες σου και θα τα καταφέρεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τους Σλούκα, Σπανούλη και είπε: «Θέλει συγκέντρωση και υπομονή και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω. Άλλες φορές αυτό γίνεται και άλλες όχι. Είναι σημαντικός Σλούκας, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Όταν έχεις παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Σλούκας και μόνο που κάνεις προπόνηση μαζί τους μπορείς να πάρεις πολλά πράγματα από αυτούς. Και μόνο που σου μιλάνε και σε συμβουλεύουν έχεις να κερδίσεις πολλά», υπογράμμισε ο Λαρεντζάκης.