Βιλερμπάν: Χωρίς τους Νουά και Χάουαρντ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με τις σημαντικές απουσίες δύο φόργουορντ θα έρθει η Βιλερμπάν στην Ελλάδα για τα ματς της Euroleague με αντιπάλους τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Απόντες θα είναι οι Αμίν Νουά και Ουίλιαμ Χάουαρντ.

Βιλερμπάν: Χωρίς τους Νουά και Χάουαρντ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με μείον δύο παίκτες έρχεται στην Ελλάδα η Βιλερμπάν για τα δύο παιχνίδια κατά σειρά με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την κανονική περίοδο της Euroleague.

Συγκεκριμένα η γαλλική ομάδα θα ταξιδέψει στη χώρα μας για τη διπλή ευρωπαϊκή υποχρέωσή της με αντιπάλους τους δύο «αιωνίους» χωρίς του Αμίν Νουά και Ουίλιαμ Χάουαρντ.

Ο μεν Νουά έχει τεθεί σε καραντίνα επτά ημερών λόγω κορονοϊού. Ο 23χρονος Γάλλος πάουερ φόργουορντ απουσίασε ήδη από το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Εφές, όπως και από το κυριακάτικο ματς του Κυπέλλου Γαλλίας που έδωσε η ομάδα του κόντρα στην Μπουργκ Εν Μπρες. Ο δε Χάουρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο. Ο 27χρονος επίσης Γάλλος φόργουορντ δεν ήταν ιατρικώς έτοιμος να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Βιλερμπάν είναι προγραμματισμένο να παίξει πρώτα με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη (13/1, 21:00) για τη 19η αγωνιστική της διοργάνωσης. Έπειτα, δύο μέρες αργότερα (15/1, 21:30), θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ για την 20ή αγωνιστική.