Μακάμπι Τελ Αβίβ: Φόβοι για ζημιά ο Χάντερ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ματς με την Ζενίτ, έχασε τον Οθέλο Χάντερ που αποχώρησε με πρόβλημα στο μάτι και υπάρχει φόβος ο παίκτης να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Φόβοι για ζημιά ο Χάντερ

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε η φετινή χρονιά για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ζενίτ (72-78), ενώ παράλληλα αποχώρησε και ο Οθέλο Χάντερ με πρόβλημα στο μάτι.

Ο πολύπειρος ψηλός αποχώρησε άρον άρον από το παιχνίδι στη διάρκεια του πρώτου μέρους, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, υπάρχει φόβος πως θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Η ενημέρωση της «ομάδας του λαού» νωρίτερα μέσα στην ημέρα έκανε λόγο για επανεξέταση από ειδικό γιατρό εντός των προσεχών ημερών, αναφέρεται όμως πως ο παίκτης έχει υποστεί ένα σκίσιμο λίγο κάτω από το μάτι.

Όπως και να έχει, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Οθέλο Χάντερ να μπει στα ... πιτς για τις προσεχείς εβδομάδες και να περιορίσει αισθητά τις επιλογές του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη ρακέτα.

Τη φετινή σεζόν, ο 34χρονος σέντερ έχει 8.3 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1.1 λάθος ανά 20'57'' συμμετοχής στην EuroLeague.