Ολυμπιακός: Η βραδιά των ρεκόρ στη Μόσχα (vid)

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το ρεκόρ του στα τρίποντα, σε πόντους εκτός έδρας, ενώ και ο Σλούκας είχε τη δική του καλύτερη επίδοση με την ελληνική ομάδα.

 Ολυμπιακός: Η βραδιά των ρεκόρ στη Μόσχα (vid)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στην EuroLeague, καθώς νίκησε τη Χίμκι στη Μόσχα με το εντυπωσιακό σκορ 88-105. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση, ειδικά στην επίθεση, σημειώνοντας αρκετά ρεκόρ.

Χίμκι - Ολυμπιακός 88-105 : Τρίποντη εκτέλεση με ηγέτη Σλούκα!

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ισοφάρισαν το ρεκόρ τους σε εύστοχα τρίποντα. Τέλειωσαν το ματς με 16 εύστοχα σουτ πίσω από τα 6.75 μέτρα, όσα πέτυχαν και τον Οκτώβρη του 2016 στη Βιτόρια κόντρα στη Μπασκόνια. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν ξεπεράσει και το ρεκόρ τους, καθώς είχαν σημειώσει 14 στο 30'.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το ρεκόρ και στο κομμάτι της επίθεσης, όσον αφορά σε εκτός έδρας ματς. Είχε πετύχει 105 πόντους τον Δεκέμβρη του 2013 στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν (με εμφάνιση ρεσιτάλ από τον Περπέρογλου), το έκανε τώρα ξανά στη Μόσχα κόντρα στη Χίμκι.

Παράλληλα, ο Κώστας Σλούκας σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα (με τη φανέλα του Ολυμπιακού) με τους 25 πόντους που πέτυχε κόντρα στη Χίμκι. Παράλληλα, πέτυχε τα περισσότερα τρίποντα που έχει πετύχει ποτέ σε ένα ματς στην EuroLeague με τα 5 που σημείωσε κόντρα στους Ρώσους.