«Βουνό» τα προβλήματα στον Ερυθρό Αστέρα ενόψει Παναθηναϊκού

Χωρίς τέσσερις παίκτες, τους Χολ, Λόιντ, Σιμόνοβιτς και Νοκό θα υποδεχθεί ο Ερυθρός Αστέρας τον Παναθηναϊκό αύριο για την 17η αγωνιστική της Euroleague

«Βουνό» τα προβλήματα στον Ερυθρό Αστέρα ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι με τέσσερις σημαντικές απουσίες.

Μάλιστα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ομάδας Ντέγιαν Ράντονιτς μοιάζουν με... βουνό. Για την ακρίβεια, όλα δείχνουν πως ο 50χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών του, στην εντός έδρας «μάχη» με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, το μεγάλο... πολυβόλο της ομάδας, ο Τζόρνταν Λόιντ, παραμένει εκτός δράσης, αφού αναρρώνει μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Πρόκειται για τον Νο. 1 σταρ των Σέρβων φέτος, που σε 15 εμφανίσεις στην Euroleague μετράει 18,7 πόντους (2ος καλύτερος σκόρερ της λίγκας), 3,6 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Μαζί με τον Λόιντ στην λίστα με τους απόντες βρίσκεται και ο Λάνγκστον Χολ. Ο πρώην γκαρντ του Προμηθέα (6,1π., 1,8ρ. και 3,4ασ. κατά μ.ό. φέτος) ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον μηρό και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους «πράσινους».

Παράλληλα, εκτός δράσης είναι αυτή την περίοδο και ο 34χρονος βετεράνος φόργουορντ, Μάρκο Σιμόνοβιτς με ίωση, αλλά και ο σέντερ, Λάντρι Νοκό.

Ο πρώην παίκτης της Άλμπα Βερολίνου αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του το καλοκαίρι, όταν ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να τον απομακρύνει από το ρόστερ του.

Αυτά τα προβλήματα ανήκουν πια στο παρελθόν και γι' αυτό τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» άναψαν το... πράσινο φως για την επιστροφή του. Όμως, ο 26χρονος σέντερ δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο, ώστε να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αντίθετα ωστόσο ο Ράντονιτς υπολογίζει κανονικά στον Ισπανό πόιντ γκαρντ, Κίνο Κολόμ. Ο 32χρονος έπαιξε για 09:51 απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (5π., 1ρ., 1λ.) και φάνηκε πως δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, αλλά ασφαλώς θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.