Λαρεντζάκης: «Πάμε να παλέψουμε και να νικήσουμε»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να «πολεμήσουν» για κερδίσουν τη Χίμκι στη Μόσχα και να κλείσουν νικηφόρα το 2020

Λαρεντζάκης: «Πάμε να παλέψουμε και να νικήσουμε»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο προηγούμενο παιχνίδι του στην Euroleague, καθώς έχασε από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία αύριο στη Μόσχα να κάνουν σημαντικό βήμα κερδίζοντας τη Χίμκι.

Αποφασισμένοι λοιπόν να κλείσουν νικηφόρα το 2020 δηλώνουν άπαντες στον Πειραιά, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα εν όψει του αγώνα με τη Χίμκι.

«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε ότι είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Χίμκι είναι αρκετά ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Πάμε εκεί για να δώσουμε το 100% μας, να παλέψουμε και να νικήσουμε, ώστε να κλείσει ο χρόνος θετικά», τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού.

Αναφερόμενος στα «κλειδιά» του αγώνα, o 27χρονος γκαρντ είπε: «Πρέπει να είμαστε αρκετά σκληροί στην άμυνα, να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μάχες και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Ερωτηθείς τι θα άφηνε πίσω του από το χρονιά που φτάνει στο τέλος της, απάντησε: «Σίγουρα θα άφηνα όλες τις κακές στιγμές, τους μικροτραυματισμούς… Όμως, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που ζούμε λόγω της Πανδημίας έχει επηρεάσει αρκετά τις ζωές όλων μας. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας