Μπαρτζώκας, Σπανούλης, Πρίντεζης για τους 500 αγώνες στην Euroleague (vid)

Ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε μέσα στην εβδομάδα συμπλήρωσε 500 αγώνες στην Euroleague. Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα, Σπανούλη, Πρίντεζη

Μπαρτζώκας, Σπανούλης, Πρίντεζης για τους 500 αγώνες στην Euroleague (vid)

Τους 500 αγώνες στην Euroleague συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε και η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε ένα βίντεο, στο οποίο οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης μιλούν για την κληρονομιά της ομάδας του Πειραιά.

O τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε:

«Τα 500 παιχνίδια στην Euroleague για τον Ολυμπιακό, είναι σπουδαίο επίτευγμα. Σημαίνει πολλά για την ομάδα μας το να αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο για τόσα πολλά χρόνια, το να έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους στα τελευταία 12-13 χρόνια. Μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι τιμή για τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Euroleague, αλλά παράλληλα είναι και τιμή για την διοργάνωση να έχει τον Ολυμπιακό στις τάξεις της. Για οποιονδήποτε υπήρξε μέρος αυτής της διαδικασίας, ήταν τιμή του».

Ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης είπε:

«Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλο αντίκτυπο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δείξαμε σε όλους πως μπορούμε να επιτύχουμε χωρίς το μεγάλο μπάτζετ, αλλά με μεγάλη χημεία και καθορισμένους ρόλους, με το να είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Πάντα πίστευα πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο, το οποίο έμοιαζε ακατόρθωτο».

Από την πλευρά του, ο σπουδαίος Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε:

«Η κληρονομιά που αφήνει ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο οι τίτλοι, είναι οι οπαδοί, είναι η νέα γενιά που ακολουθεί την ομάδα. Σημαίνει πολλά για εμένα να βρίσκομαι εδώ και να αγωνίζομαι για την ομάδα για τόσα πολλά χρόνια και να βοηθάω την ομάδα να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο».