Καμπανάκι κινδύνου για τον Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά, γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα του στην Ευρωλίγκα και χρειάζεται ένα ...ηλεκτροσόκ 

Καμπανάκι κινδύνου για τον Ολυμπιακό...

Καμπανάκι κινδύνου για τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στην Ευρωλίγκα και παραμένει εκτός της ζώνης των πλέι οφ. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε στην αγαπημένη του Πόλη, γνωρίζοντας την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με 84-77. Και μην ξεγελιέστε από το όνομα της αντιπάλου, προτελευταία ήταν η Φενέρ και ερχόταν από 3 συνεχόμενες ήττες, με… σαραντάρα στο Κάουνας και… τριαντάρα στο Βερολίνο.

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να της δώσει οξυγόνο και πλέον στο λιμάνι καλούνται να δουν τι πάει στραβά και η ομάδα δεν μπορεί να βαδίσει σε έναν ίσιο δρόμο. Κάτι λείπει, είναι φανερό πλέον και όποιος δεν το παραδέχεται εθελοτυφλεί. Στους ψηλούς υπάρχει πρόβλημα, είναι γεγονός, όπως φάνηκε και χθες, με τη Φενέρ (που δεν ήταν και από τις καλύτερες στο συγκεκριμένο κομμάτι ως τώρα) να κερδίζει τη μάχη των ριμπάουντ με 30-24.

Άλλο ένα… πρόβλημα είναι ο Σλούκας. Κακά τα ψέματα, δεν έχει μπορέσει ως τώρα να πάρει πάνω του τον Ολυμπιακό, λόγος για τον οποίο ήρθε στον Πειραιά. Στην επιστροφή του χθες στο σπίτι της Φενέρ είχε μόλις 5 πόντους σε 22 λεπτά. Σε τέτοια παιχνίδια έπρεπε να κάνει τη διαφορά. Θα μπορούσε πάντως να έχει χρησιμοποιηθεί στην τελευταία περίοδο…

Ο Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός, αλλά τι να το κάνεις… Και ο Μπαρτζώκας δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ίσως θα πρέπει λίγο να ανοίξει και αυτός το ροτέισον. Χθες ούτε δευτερόλεπτο οι Χαραλαμπόπουλος και Λαρεντζάκης. Και αν κρίνονται ανεπαρκείς, τι τους πήρε τότε ο Ολυμπιακός; Στην Ελλάδα άλλωστε δεν παίζει…

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το επόμενο ματς στη Ρωσία με την Κίμκι (29/12) είναι «τελικός» για τον Ολυμπιακό. Η νίκη απέναντι στην ουραγό της Ευρωλίγκας είναι μονόδρομος. Σε αντίθετη περίπτωση, μαύρα σύννεφα θα μαζευτούν πάνω από το λιμάνι.

YΓ. 1: Μέσα σε όλα τραυματίστηκαν και ο Παπανικολάου και ο Έλις.

ΥΓ. 2: Το ανακάτεμα της τράπουλας δείχνει μάλλον απαραίτητο. Μην αποκλείουμε λοιπόν κάποιες προσθήκες στο ρόστερ σύντομα.