Μπαρτζώκας: «Δεν ήμασταν πιστοί στις αρχές μας»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή.

Μπαρτζώκας: «Δεν ήμασταν πιστοί στις αρχές μας»

Δεν είχε καλή εικόνα ο Ολυμπιακός στο Ulker Sports Arena με αποτέλεσμα να χάσει από τη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Πειραιά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν χειρότερη από τη Φενέρ και το 84-77 είναι δίκαιο. Στο φινάλε του αγώνα οι Πειραιώτες έκανε μία μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη, αλλά αποδείχτηκε ότι ο χρόνος που είχαν αφιερώσει για να πάρουν τη νίκη ήταν πολύ λίγος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν πιστός στις αρχές του με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φύγει νικητής από την Πόλη.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Προφανώς η προσπάθειά μας δεν ήταν αρκετή για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο επιθετικά και ένα καλό αμυντικό στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χρειαζόμασταν περισσότερα σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, κάτι που απόψε δεν κάναμε και δώσαμε στην Φενέρμπαχτσε, η οποία διαθέτει πολύ ταλαντούχους παίκτες, την ευκαιρία να νιώσει άνετα στο παρκέ.

Καταφέραμε στο τέλος να φτάσουμε το παιχνίδι σε διαφορά μιας κατοχής, όμως, κάναμε φάουλ στον Ντε Κολό, μετά έκανε βήματα ο ΜακΚίσικ και ο αγώνας τελείωσε. Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της. Της εύχομαι καλή συνέχεια. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».