Ο Νέντοβιτς για τον αγώνα της ζωής του...

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το παιχνίδι της...ζωής του ωστόσο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 89-81. Ο Σέρβος άσος σημείωσε 39 πόντους!

Ο Νέντοβιτς για τον αγώνα της ζωής του...

Ο Σέρβος γκαρντ, Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 39 πόντους που σημείωσε, σε έναν αγώνα όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μακάμπι με 89-81.

«Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από το πώς έπαιξα αλλά το πιο σημαντικό απ' όλα είναι το πώς παίζει η ομάδα και το αν κερδίζει. Σε αυτό το παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν περισσότερες νίκες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ενόψει τη συνέχειας» σχολίασε ο Νεμάνια Νέντοβιτς στην «Walla» και συνέχισε λέγοντας

«Κάθε φορά που παίζω σε αυτό το γήπεδο νιώθω πολύ καλά. Εδώ είναι ναός του μπάσκετ. Το έλεγα και στη σύζυγό μου ότι πάντα παίζω καλά εδώ. Άφησα το παιχνίδι να έρθει σε εμένα αν και δεν ξεκίνησα το ίδιο δυνατά στο ματς. Όμως όταν ευστοχείς σε ένα-δυο δύσκολα σουτ, τότε το καλάθι μοιάζει πιο μεγάλο και ευστοχείς ακόμα και με τον αντίπαλο πάνω σου. Ελπίζω να το επαναλάβω αλλά θα είναι δύσκολο.»

Όσο για το που «πονάει» ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να έχει αυτό το ρεκόρ (5-10) στην EuroLeague, ο Νέντοβιτς είπε:

«Η άμυνα. Πρέπει να παίζουμε 35 λεπτά δυνατά στην άμυνα και ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως είναι η Μακάμπι. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει το παιχνίδι. Μπορεί να είσαι πίσω με δύο πόντους, αλλά σε ένα λεπτό να βρεθείς στο -15. Πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Είμαστε νέα ομάδα, δεν έχουμε εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να παλεύουμε».