Ολυμπιακός: Δανεικός ο Κόνιαρης στη Χάποελ Χολόν - Τα δεδομένα με τον παίκτη

Ο Αντώνης Κόνιαρης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα στο Ισραήλ, με μορφή δανεισμού - Τα δεδομένα με τον 24χρονο γκαρντ και το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Ολυμπιακός: Δανεικός ο Κόνιαρης στη Χάποελ Χολόν - Τα δεδομένα με τον παίκτη

Ο Αντώνης Κόνιαρης ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι να παραχωρηθεί δανεικός, κάτι που σας το είχαμε επισημάνει και στο "ΦΩΣ". Ο 24χρονος γκαρντ αντιλαμβανόταν πως δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και είχε ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να πάει σε μία ομάδα που θα έχει ενεργό χρόνο συμμετοχής. Στο ενδεχόμενο αυτό, μάλιστα, ήταν θετικός τόσο ο Ολυμπιακός, όσο φυσικά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την τελευταία στιγμή, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και ο Αντώνης Κόνιαρης παρέμεινε στην ομάδα. Βλέπετε, η έξαρση του κορονοϊού, το ενδεχόμενο να τραυματιστούν και να απουσιάσουν κάποιοι παίκτες, έκαναν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ανάγκη από ένα μεγάλο ρόστερ, με έξτρα λύσεις.

Στην ουσία, όμως, ο Αντώνης Κόνιαρης δεν έχει ενεργό χρόνο συμμετοχής. Μόλις κάποια λεπτά έπαιξε κόντρα στη Μπασκόνια και τίποτα παραπάνω. Το γεγονός φυσικά και τον απογοήτευσε και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να πάει κάπου δανεικός για να παίξει. Οι Πειραιώτες δεν έφεραν αντίρρηση σε αυτό το ενδεχόμενο και ο δανεισμός του θα γίνει πράξη. Συγκεκριμένα, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και στην ομάδα της Χάποελ Χολόν, στην οποία είναι προπονητής ο Έλληνας Στέφανος Δέδας.

Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χολόν, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει και όρος για ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στον Πειραιά. Στην πιθανότητα που η Χάποελ δεν συνεχίσει στη φάση των "16" του Champions League. Έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τη Φενέρμπαχτσε και σύντομα ο Έλληνας γκαρντ θα ταξιδέψει για το Ισραήλ.