Αμφίβολος ο Χάντερ για Μακάμπι - Χωρίς Όγκουστ ο Παναθηναϊκός

Προβλήματα στους ψηλούς για Παναθηναϊκό και Μακάμπι. Χωρίς τον Ζακ Όγκουστ στο Τελ Αβίβ, αμφίβολος ο Οθέλο Χάντερ για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αμφίβολος ο Χάντερ για Μακάμπι - Χωρίς Όγκουστ ο Παναθηναϊκός

Με τους Άαρον Ουάιτ και Σέλβιν Μακ στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Ζαν Όγκουστ, θα αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός με πτήση τσάρτερ, την Τρίτη (22/12), για το Τελ Αβίβ. Ο ομογενής σέντερ δεν κατάφερε να προπονηθεί, αντίθετα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και έτσι αποκλείστηκε, σε αντίθεση με τους Ο Άαρον Ουάιτ και ο Σέλβιν Μακ προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού και θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/12, 21:15).

«Πονοκέφαλο» έχει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς η συμμετοχή του Οθέλο Χάντερ στον αγώνα για την 16η αγωνιστική της Euroleague, είναι αμφίβολη.

Ο «ήρωας» της νίκης της Μακάμπι επί της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την περασμένη Παρασκευή (18/12), καθώς πέτυχε το νικητήριο καλάθι, ταλαιπωρείται από πόνους στον αυχένα και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (21/12).

Ο τεχνικός της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον 34χρονο Αμερικανό σέντερ.