Σφαιρόπουλος: «Να παίξουμε έξυπνα στην άμυνα»

Τι δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό (22/12)

Σφαιρόπουλος: «Να παίξουμε έξυπνα στην άμυνα»

Η Μακάμπι μετά τη μεγάλη νίκη της στη Βαρκελώνη υποδέχεται την Τρίτη (22/12) στο Τελ Αβίβ τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, επιστρέφουμε στην έδρα. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας, ο Παναθηναϊκός είναι μία σκληρή ομάδα, έχει καλή αμυντική νοοτροπία και στην επίθεση έχουν 2-3 διαφορετικές επιλογές για να φτάσουν στον καλάθι. Πάντα είναι συγκεντρωμένοι για να εκτελέσουν το πλάνο τους» είπε ο Σφαιρόπουλος.

Και συνέχισε: «Το πλάνο μας πρέπει να είναι συγκεκριμένο. Να ξεκινήσουμε το ματς με συγκέντρωση και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή και για κάθε χαμένη μπάλα, σε όλο το παιχνίδι. Να παίξουμε έξυπνα στην άμυνά μας, στον τρόπο που θα επιτεθεί ο Παναθηναϊκός».

Ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή των τραυματιών της Μακάμπι: «Έχουν αρχίσει να παίζουν, αλλά θέλουν δύο εβδομάδες ακόμη για να επανέλθουν στην καλύτερη κατάστασή τους. Όλοι πλέον έχουν έναν ρόλο και διαμορφώνουμε τη χημεία μας».