Ταβάρες: «Έχουμε όμορφη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό»

Ο θηριώδης ψηλός της Ρεάλ Μαδρίτης Έντι Ταβάρες, μίλησε για το  παιχνίδι της Παρασκευής (18/12) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ταβάρες: «Έχουμε όμορφη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό»

Στον Ολυμπιακού καλούνται να ξεχάσουν την ήττα από τη Βαλένθια και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι της Παρασκευής (18/12) με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ, τη στιγμή που και οι Μαδριλένοι έχουν να διαχειριστούν τις δικές τους ιδιαιτερότητες από την παραμονή τους στην Αθήνα. Γιατί μπορεί να έπαιξαν μία μέρα νωρίτερα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο έπαιξαν… 50 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς πήγαν σε δύο παρατάσεις.

Για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει, μίλησε ο Έντι Ταβάρες, ο θηριώδης σέντερ του Πάμπλο Λάσο.

«Αναρρώσαμε καλά και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα άλλο δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι. Είμαστε αρκετά συνεπείς και αυτό είναι χάρη στην συγκέντρωση και την καθημερινή δουλειά» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού και αυτή η νοοτροπία μας βοηθά να ανταγωνιστούμε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός.

Έχουμε παίξει πολλές φορές εναντίον τους και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλά. Η νίκη εδώ είναι δύσκολη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ήταν, όπως κι εμείς, σε πολλά Final 4 και αυτό δημιούργησε μια όμορφη αντιπαλότητα για τους οπαδούς».