Ολυμπιακός - Βαλένθια: Νοκ-άουτ ο Παπανικολάου

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και πράξη - Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις. 

Ολυμπιακός - Βαλένθια: Νοκ-άουτ ο Παπανικολάου

Τα προβλήματα υγείας δεν έχουν φύγει από τον Ολυμπιακό. Πάνω που η ομάδα του Πειραιά είχε ηρεμήσει, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση της, υπάρχει θέμα με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο 30χρονος σμολ-φόργουορντ απουσίασε από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Πρώτα ταλαιπωρήθηκε με γαστρεντερίτιδα, ενώ τώρα αντιμετωπίζει ραιβόκρανο.

Τι είναι αυτό; Σημαίνει «στριμμένος λαιμός» στα λατινικά. Οφείλεται σε δυσλειτουργία ειδικών νευρωνικών κέντρων του εγκεφάλου, τα συμπτώματα όμως παρουσιάζονται μόνον στους μύες που καθορίζουν την θέση της κεφαλής στον χώρο.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε ενοχλήσεις και ανήμερα του αγώνα, οπότε συν το γεγονός πως είναι ανέτοιμος (έχοντας χάσει προπονήσεις), ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να τον αφήσει εκτός μάχης από το ματς κόντρα στη Βαλένθια.

Στόχος του, πλέον, να προλάβει το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, θα μπει πιο ενεργά στο ροτέισον ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ στο "3" μπορούν να παίξουν τόσο ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αλλά και ο Άαρον Χάρισον.