Ερυθρός Αστέρας: Κοντά στον Κολόμ - Επιστρέφει ο Νοκό

Στον Ερυθρό Αστέρα αποσκοπούν στην ενίσχυση της ομάδας και θέλουν τον Κίνο Κολόμ που δεν είναι στα πλάνα της Βαλένθια και επιστροφή του Λάντρι Νοκό, που είχε υπογράψει το καλοκαίρι αλλά αποδεσμεύτηκε  εξαιτίας τραυματισμού. 

Ερυθρός Αστέρας: Κοντά στον Κολόμ - Επιστρέφει ο Νοκό

Στον Ερυθρό Αστέρα, δεν λένε να ησυχάσουν και αναζητούν τα κατάλληλα κομμάτια για την ενίσχυση της ομάδας, η οποία στην Euroleague έχει 7 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, οι οποίοι δεν συνέχισαν τη συνεργασία τους με τον Τέιλορ Ρότσεστι, με τον οποίο είχαν υπογράψει για δύο μήνες, αναζητούν έναν πλέι μέικερ και φαίνεται πως βρήκαν τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Κίνο Κολόμ.

Ο Ισπανός πλεί μέικερ, δεν είναι στα πλάνα της Βαλένθια τη φετινή σεζόν μετά την απόκτηση του Χέρμανσον και οι συζητήσεις για την αποδέσμευση του συνεχίζονται. Έχει ήδη απορρίψει μία προσφορά από τη Μάλαγα- η οποία φαίνεται να στρέφεται στον Τέιλορ Ρότσεστι- ενώ ενδιαφέρον είχε εκφράσει και η Γκραν Κανάρια που κοιτάει πλέον τον Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος έφυγε από την Τόφας.

Ο 32χρονος Κολόμ έχει αγωνιστεί σε Σαραγόσα, Φουενλαμπράδα, Εστουντιάντες, Μπιλμπάο, Ούνικς Καζάν, Μπασακσεχίρ και από το 2019 στη Βαλένθια.

Από κει και πέρα, στον Ερυθρό Αστέρα εξετάζουν την επιστροφή του Λάντρι Νοκό. Ο 26χρονος σέντερ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την Άλμπα Βερολίνου, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην μπει στην προετοιμασία της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς, ενώ δεν θα ήταν σε θέση να παίξει στα φιλικά προετοιμασίας και αποδεσμεύτηκε.

Πλέον, στο Βελιγράδι σκέφτονται την πιθανότητα επιστροφής του, από τη στιγμή που είναι υγιής.