ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο τρομερός Μάικ Τζέιμς έκανε ρεκόρ καριέρας - Το ματς της ζωής του! (vid)

Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος τέλειωσε με «51» στο ranking - Είναι η 5η κορυφαία εμφάνιση σε ματς στην ιστορία της EuroLeague - Μέτρησε 36 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ. 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο τρομερός Μάικ Τζέιμς έκανε ρεκόρ καριέρας - Το ματς της ζωής του! (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς έχει βάλει στόχο φέτος όχι μόνο να οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και να πάρει το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν και κόντρα στη Χίμκι έδωσε ρεσιτάλ!

Σε 32 λεπτά συμμετοχής, μέτρησε 36 πόντους (4/7 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 10/12 βολές), 10 ασίστ, 9 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, έχοντας κερδίσει 8 φάουλ! Με αυτόν τον τρόπο πήρε βαθμολογία «51» στο σύστημα αξιολόγησης.

Πέρα από το γεγονός πως αυτή αποτελεί την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του, παράλληλα έγραψε και ιστορία στην EuroLeague. Πως; Όχι μόνο μπήκε στο TOP-10 όλων των εποχών με τις κορυφαίες ατομικές αποδόσεις σε ματς της διοργάνωσης, αλλά έφτασε και στο νούμερο "5" της κατάταξης.

Στην κορυφή παραμένει ο Τνόκα Μπερντ της Ζαλγκίρις (2004) με "63", δεύτερος ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς (2004) της Παρτιζάν με "55", τρίτος ο Γιάκα Λάκοβιτς με "55", τέταρτος ο Μάρκο Πόποβιτς με "54", ενώ στην 5η θέση βρίσκεται ξανά ο Γιάκα Λάκοβιτς, όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, με βαθμό επίσης "51" από το 2004.