Ερυθρός Αστέρας: Τέλος ο Ρότσεστι, δεν παίζει με Ολυμπιακό (pic)

Ο Τέιλορ Ρότσεστι αποτελεί παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Βελιγραδίου και φυσικά δεν θα παίξει αύριο (10/12) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ερυθρός Αστέρας: Τέλος ο Ρότσεστι, δεν παίζει με Ολυμπιακό (pic)

Ένας παίκτης λιγότερος για τον Ερυθρό Αστέρα, που αύριο (10/12) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι. Η ομάδα του Βελιγραδίου θα παραταχθεί χωρίς τον Τέιλορ Ρότσεστι αύριο Πέμπτη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί παρελθόν από την σερβική ομάδα, καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του που είχε διάρκεια για δύο μήνες. Έτσι αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα και δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό που ταξίδεψε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Βελιγράδι.

«Το συμβόλαιο δίμηνης διάρκειας του Τέιλορ με τον Ερυθρό Αστέρα, που υπέγραψε στις αρχές Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε την Τρίτη. Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τον Ρότσεστι για την προσφορά του και θέλει να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα για τον Αμερικανό άσο.

Σε 9 αγώνες της φετινής Euroleague, ο 35χρονος Τέιλορ Ρότσεστι είχε μέσο όρο 3,9 πόντους και 2 ασίστ, παίζοντας για περίπου 11 λεπτά ανά αγώνα.

Ο Αμερικανός φυσικά στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ πριν από έναν χρόνο, έχοντας στο μεγάλο λιμάνι 4.6 πόντους, 1 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ ανά αγώνα στην Euroleague.